Άρης: Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, ολοκληρώνοντας σήμερα το πρωί την προετοιμασία του και ταξιδεύοντας το μεσημέρι για τη Θεσσαλία.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, δεν πρόκειται να ανακοινώσει αποστολή. Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο, καθώς αναμένονται αλλαγές και ίσως μία επιλογή–έκπληξη.
Το βάρος σε δύο
Η απουσία του τιμωρημένου Τεχέρο είναι δεδομένη, όμως το πραγματικό βάρος πέφτει σε δύο παίκτες που βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας: Καντεβέρε και Μεντίλ. Και οι δύο έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα ταξιδέψουν αμφότεροι. Ο Καντεβέρε πάντως δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Γαλανόπουλος και Μισεουί παραμένουν εκτός δράσης, συνεχίζοντας θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, ο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί ξανά περιορισμένες επιλογές στη μεσαία γραμμή.
Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε μία απρόσμενη επιλογή στην τελική λίστα, κάτι που ενισχύει το μυστήριο γύρω από την αποστολή.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο