ΠΑΟΚ: Σοβαρός αποδείχθηκε, τελικά, ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα. Ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.
Ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με το «τριφύλλι». Υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πώς έχει υποστεί θλάση, μένοντας εκτός μέχρι τις αρχές του Μάρτη. Κάτι που σημαίνει πως ο Πέλκας θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (15/2, εντός), τα δύο παιχνίδια με τη Θέλτα (19/2 εντός και 26/2 εκτός) για τα Play Off του UEFA Europa League και τους αγώνες πρωταθλήματος με ΑΕΛ (22/2 εκτός), Αστέρα Τρίπολης (1/3 εντός), Κηφισιά (4/3 εκτός) και Ολυμπιακό (8/3 εκτός).
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει, επίσης, για τις δυο επόμενες εβδομάδες στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κίριλ Ντεσπόντοφ ενώ παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα επανέρθει ο Λούκας Ιβανούσετς ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από τα μέσα Δεκέμβρη - τελευταία του εμφάνιση, ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ήταν στο 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα στις 21/12.
Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν και σήμερα (13/2) σε θεραπεία και, φυσικά, δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (Κυριακή 15/2, 19:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Μεγάλο πλήγμα για ΠΑΟΚ - Σοβαρός ο τραυματισμός του Πέλκα
Επιμέλεια του Λάζαρου Γεωργίδη
| 13/02/26 - 21:48
Άσχημα νέα στον Δικέφαλο του Βορρά, που θα αναγκαστεί να πορευθεί χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα για ικανό χρονικό διάστημα
Περισσότερα video...
Super League
| VIDEO 11/10 - 13:15
Πλειστηριασμός Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟ για Έλληνα - Εξελίξεις με Γιαζίτσι!
Super League
| VIDEO 10/10 - 22:40
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος