Γύρισε στις γκέλες ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά το 1-1 με την ΑΕΛ Novibet, είχε να λέει για το γκολ που δέχθηκε γρήγορα η ομάδα του στο β’ ημίχρονο.
Επίσης, μιλώντας στην Cosmote TV, o Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις.
Διαβάστε επίσης...
«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ήμασταν άτυχοι που δεχτήκαμε το γκολ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις καθυστερήσεις του χρόνου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Σήμερα είχαμε τέσσερις παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι.
Πρέπει να είμαστε περισσότερο ακριβείς στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου, για να μην βγάζει αυτές τις αντεπιθέσεις. Το θέμα είναι να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις μπροστά», είπε ο Μπενίτεθ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο