Τα συμπεράσματά του σε αγωνιστικό (αλλά και διαιτητικό) επίπεδο από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, εξέφρασε την άποψη ότι η «Ένωση» βγήκε κερδισμένη στη μεγάλη εικόνα (αφού έφυγε αλώβητη και έχει βατό πρόγραμμα από ‘δω και πέρα), ωστόσο εκεί που πήγε το ματς έπρεπε να το πάρει.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι μετά το πέναλτι απειλήθηκε ξανά στο 87’ και σημείωσε ότι οι Πινέδα-Μαρίν «έκαναν πάρτι απέναντι στους τρεις χαφ του ΠΑΟΚ», στάθηκε και στη διαιτησία:
Υπογραμμίζοντας ότι ο Όσμερς ήταν εξαιρετικός, αλλά το VAR θα έπρεπε να εντοπίσει την παράβαση του Μπάμπα στον Γιόβιτς, αφού «έχουν δοθεί έξι πέναλτι φέτος σαν αυτό». Δείτε τη φάση στο βίντεο στην αρχή του θέματος!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο