Το κλίμα για τον Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι καθόλου καλό στον Παναθηναϊκό και όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αρκετά προβληματισμένος τόσο με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια (πριν και μετά τον Ολυμπιακό) όσο και από τις επιλογές του Ισπανού προπονητή, οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν βγάζουν νόημα.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε, ακόμα και συνεργάτες του ιδιοκτήτη, που τον κατηγορούν πλέον ευθέως και θεωρούν ότι ήταν μία λάθος επιλογή, η οποία δεν… βγαίνει αγωνιστικά και δεν βοηθάει το Τριφύλλι να πετύχει τους μίνιμουμ στόχους.

Ο Αλαφούζος έχει αλλάξει άποψη, σε σχέση με αυτή που είχε τον Δεκέμβριο για τον Μπενίτεθ και περιμένει άμεσα αποτελέσματα και βελτίωση, ώστε να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για να παραμείνει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι. Βέβαια, όπως δείχνει το παρελθόν του, αν κάποια σχέση… χαλάει με τον προπονητή, νομοτελειακά ο Παναθηναϊκός οδηγείται στο διαζύγιο!

Μπαρούτι με Μπενίτεθ για το «φιάσκο» Σισοκό στον ΠΑΟ - Άλλος ήρθε με κιλά!
Ράφα Μπενίτεθ / Intime

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό για Ερνάντεθ και Σισοκό

Στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός έριξε πάρα πολλά χρήματα, ασχέτως αν ακόμα δεν έχει δικαιωθεί αγωνιστικά. Μόνο για τις προσθήκες των Σαντίνο Αντίνο και Ανδρέα Τεττέη ο Αλαφούζος πλήρωσε περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημαντικά ποσά δόθηκαν και για τους Παντελίδη, Κοντούρη και Σισοκό.

Για τον 36χρονο Γάλλο, που εγγυήθηκε προσωπικά ο Μπενίτεθ, οι Πράσινοι πλήρωσαν 300.000 στη Γουότφορντ και σε αυτόν έδωσαν συμβόλαιο  600.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Και ο παίκτης ήρθε και στην πρώτη προπόνηση έπαθε θλάση και είναι έναν μήνα εκτός. Πρόκειται για μία εξέλιξη που έχει κάνει… μπαρούτι τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι «χρεώνουν» την επιλογή στον προπονητή.

Μπαρούτι με Μπενίτεθ για το «φιάσκο» Σισοκό στον ΠΑΟ - Άλλος ήρθε με κιλά!
Μούσα Σισοκό / ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το ίδιο ισχύει βέβαια και με τον Χάβι Ερνάντεθ, ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έδειξε ανέτοιμος αγωνιστικά, ενώ έχει και κάποια παραπανίσια κιλά. Ο Μπενίτεθ πάντως τον εμπιστεύτηκε απόλυτα και τον δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα, αφήνοντας εκτός του Σωτήρη Κοντούρη και τον Παναθηναϊκό με έναν χαφ στην Ευρώπη!

Μπαρούτι με Μπενίτεθ για το «φιάσκο» Σισοκό στον ΠΑΟ - Άλλος ήρθε με κιλά!
Χάβι Ερνάντεθ / Intime