Μετά το 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα πάει την ερχόμενη Πέμπτη (26/2, 19:45) στην Τσεχία για να... παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση στους «16» του UEFA Europa League.

Πρώτα, όμως, πρέπει να αντιμετωπίσει στο, επίσης άδειο λόγω τιμωρίας, Παγκρήτιο τον - αναγεννημένο υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη - ΟΦΗ, ο οποίος και στην οκτάδα της Super League μπήκε και στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε.

Η μοναδική ήττα των Κρητικών (σε 90λεπτο) μέσα στο 2026, ήταν το 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα - στα υπόλοιπα μέτρησε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που περικλείουν την πρώτη φετινή -αφού είχε αναβληθεί το παιχνίδι της Λεωφόρου στην έναρξη της σεζόν- συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε και για τις αλλαγές που αναμένονται από τον Ράφα Μπενίτεθ στην ενδεκάδα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει εκτίμηση για το αν θα επιλέξει τριάδα ή τετράδα στα μετόπισθεν.

Ερωτηματικό υπάρχει και στα χαφ, κυρίως για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Κοντούρη, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στη μεσαία γραμμή.