Για έναν Άρη κατώτερο της ποιότητάς του στο διάστημα που καθόταν στον πάγκο του ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Διαβάστε επίσης...
«Εποχή Μιχάλη Γρηγορίου στον Άρη, μετά την αποχώρηση του Χιμένεθ. Δεν έχει τρελή αποδοχή στον κόσμο, φυσικά, γίνεται αντιληπτό αυτό. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο το περιμένουμε μόλις λυθούν τα διαδικαστικά. Δεν βοήθησε και ο Ισπανός τον εαυτό του με τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι το ρόστερ του Άρη ήταν για να έχει μόνο δύο νίκες και μια εντός έδρας επί των ημερών του. Δεν έχει εμπλοκή ο Ρέγες, φυσικά, στην συγκεκριμένη επιλογή.
Ο Γρηγορίου ήρθε στην λογική ότι κανείς ξένος δεν θα δεχτεί να έρθει για δέκα παιχνίδια. Είναι win-win κατάσταση το μεγαλύτερο ζήτημα για εμένα είναι πως θα πείσει τα αποδυτήρια. Όπως επίσης και το να βρει μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Πήγαινε για ιστορικό κάζο ο Άρης, με κίνδυνο να χάσει ακόμα και το 5-8, αν συνέχιζε έτσι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε αποκρουστική την εικόνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» την περασμένη Κυριακή, με την μικρότερη με διαφορά προσέλευση των φίλων των «κίτρινων» να δείχνει και την απογοήτευσή τους.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο