Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινά την προσπάθεια αγωνιστικής ανασυγκρότησης, γνωρίζοντας πως ο χρόνος μέχρι τη Λεωφόρο είναι περιορισμένος και οι απαιτήσεις αυξημένες.

Ο 52χρονος προπονητής έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ που αναλαμβάνει και ήδη έχει χαράξει τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις, εστιάζοντας σε τομείς που χρειάζονται άμεση βελτίωση. Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι οι επιλογές του αυξάνονται, καθώς σταδιακά επιστρέφουν λύσεις που έλειψαν στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Ποιοι είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Στη διάθεσή του τίθενται ξανά οι Αθανασιάδης, Χόνγκλα και Πέρεθ μετά την έκτιση των ποινών τους, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τους Μορόν και Γαλανόπουλο. Ο πρώτος έχει αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια του προγράμματος, ενώ ο δεύτερος, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ακολουθεί ατομικό και αναμένεται σύντομα να ανεβάσει ρυθμό.