Ο Πανσερραϊκός έχει σειρά για τον Ολυμπιακό, που δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη την Κυριακή (1/3) για την 23η αγωνιστική της Super League.
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια», όντας σε δίλημμα για το αν θα δώσει φανέλα βασικού ή όχι στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Διαβάστε επίσης...
Ο Μαροκινός γκολτζής γύρισε πολύ κουρασμένος, δεν έχει επιστρέψει στα γνωστά του υψηλά στάνταρ κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και το Ραμαζάνι, η θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων, βάσει της οποίας δεν μπορεί να φάει ή να πιει οτιδήποτε μετά την ανατολή του ηλίου κι έως τη δύση του.
Κοινώς, με το παιχνίδι στις Σέρρες να ξεκινά στις 16.00 και να ολοκληρώνεται γύρω στις 18.00, ο Ελ Κααμπί δεν θα είναι «οκ» από διατροφικής άποψης και αυτό είναι προφανώς ένα πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής των πρωταθλητών.
Ο 32χρονος φορ το τηρεί ευλαβικά το Ραμαζάνι, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Μεχντί Ταρέμι και ο Ιρανός άσος δείχνει να είναι το φαβορί, προκειμένου να είναι αυτός που θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με τους ουραγούς της Super League.
Yπάρχει βέβαια και η επιλογή του Κλέιτον για τον Μεντιλίμπαρ, εφόσον ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρει θέση στην αποστολή, από τη στιγμή που για τον Ολυμπιακό υφίσταται και ο περιορισμός με τους ξένους παίκτες (έχει 7 ξένους στο ρόστερ και σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι 5 εξ αυτών).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο