Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στο 46ο επεισόδιο της ποδοσφαιρικής εκπομπής “Hat Trick Show“, ο Μαροκινός χαφ, αδερφός του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν Άμπραμπατ, έχει ακουστεί ως πιθανός στόχος του Ολυμπιακός για το καλοκαίρι.

Η συγκυρία δεν είναι τυχαία, καθώς η Μπέτις θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό στους «16» του UEFA Europa League, γεγονός που φέρνει ακόμη περισσότερο στο ελληνικό προσκήνιο παίκτες της ισπανικής ομάδας.

Το πρώτο δυνατό όνομα για Ολυμπιακό: Αγορά Άμραμπατ, scouting με ΠΑΟ! (Vid)
Σοφιάν Άμραμπατ / Profimedia

Όπως διαβάζουμε στο scorakias, ο Άμραμπατ παραμένει ένας χαφ με εμπειρία από υψηλό επίπεδο, με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις. Το όνομά του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική αγορά, όμως αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει πιο έντονη φημολογία.

Σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή προχωρημένη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο παίκτης έχει «παίξει» ως σενάριο για τον Ολυμπιακό δείχνει ότι τουλάχιστον υπάρχει ενδιαφέρον στο επίπεδο της αγοράς. Το καλοκαίρι αναμένεται κινητικό για τους «ερυθρόλευκους», ειδικά στη μεσαία γραμμή, και μένει να φανεί αν το όνομα του Άμραμπατ θα εξελιχθεί από φήμη σε ουσιαστική υπόθεση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή παρακάτω: