Ο ΠΑΟΚ χωρίς να φορτσάρει στην Τούμπα επικράτησε άνετα 2-0 του Αστέτρα Τρίπολης και πλέον δεν αποκλείεται μεσοβδόμαδα να έχουμε τους τρεις διεκδικητές του τίτλου μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της ΑΕΚ στον Βόλο και τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες με 2-1. 

Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης με την Κηφισιά στη Νίκαια, μέσω του οποίου μπορεί να επανέλθουν στην κορυφή, παρέα με ΑΕΚ-Ολυμπιακό στους 53 βαθμούς! (τώρα έχουν 53, 53 και 50 με ματς λιγότερο).

Όσον αφορά την τέταρτη θέση, μετά την ήττα του Λεβαδειακού το Σάββατο στην Κηφισιά και τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 39 πόντους, όμως οι Πράσινοι έχουν κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΟΦΗ που θα δώσουν την Τετάρτη!

Βαθμολογία SL: Χαμός στην κορυφή, 4ος ο ΠΑΟ - Το πρόγραμμα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ
Ανδρέας Τεττέη / Intime

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) της ΕΠΟ (άρθρο 20) τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα εξής:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του ΚΑΠ, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:

i. το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).

ii. τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).

iii. τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

iv. την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

v. οι περισσότερες νίκες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

vi. η καλύτερη επίθεση στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

vii. οι περισσότερες νίκες στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24η)

Σάββατο 7 Μαρτίου 2006

17:00: Άρης - Ατρόμητος

18:00: ΑΕΚ - ΑΕΛ Novibet

Κυριακή 8 Μαρτίου 2006

16:00: Αστέρας Τρίπολης ΑΚΤΩΡ - Πανσερραϊκός

17:00: Βόλος ΝΠΣ - ΟΦΗ

19:00: Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

21:00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2006

18:00: Παναιτωλικός - Κηφισιά

Βαθμολογία SL: Χαμός στην κορυφή, 4ος ο ΠΑΟ - Το πρόγραμμα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ
Intime

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέχρι την έναρξη των Πλέι οφ

ΑΕΚ:

  • 07/03 ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet
  • 15/03 Ατρόμητος – ΑΕΚ
  • 22/03 ΑΕΚ – Κηφισιά

Ολυμπιακός:

  • 08/03 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
  • 14/03 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
  • 22/03 Ολυμπιακός ΑΕΛ Novibet

ΠΑΟΚ:

  • 04/03 Κηφισιά – ΠΑΟΚ (εξ αναβολής)
  • 08/03 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
  • 15/03 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
  • 22/03 Βόλος – ΠΑΟΚ