Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 στον Βόλο, γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή την ήττα, χάρη στο γκολ του Φελίπε Ρέλβας. Η Ένωση είχε παράπονα για τη διαιτησία. Ο κόσμος όμως παραδέχεται στα μηνύματά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι η απώλεια οφείλεται όχι στον Τσιμεντερίδη αλλά στα λάθη της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού. Τα περισσότερα σχόλια συγκλίνουν, ότι οι γκάφες των δύο μπακ ήταν καθοριστικές, ενώ υπάρχει αυστηρή κριτική για τον Μάρκο Νίκολιτς και τις επιλογές του. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά τα πιο χτυπητά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

"Με Πήλιο, Ζοάο και Λιούμπισιτς δεν πας για τίτλο - Κερδισμένος ο Μπέος"!

Στο αγωνιστικό κομμάτι πληρώσαμε τα λάθη των Μπακ. Από εκεί και πέρα ο Λιουμπισιτς δεν πρόσφερε τίποτα ο άνθρωπος. Και οι παίκτες που έχουν το ένας με έναν όπως ο Ελίασον, κοίτα, Κουτέσα δεν ξεκινούν βασικοί κανένας. Σίγουρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα.

Οι διαιτητές κάνουν ό,τι μπορούν. Εμείς γιατί τους δίνουμε λαβές;; Λάθος του Ρότα, στη συνέχεια λάθος του Στρακοσια που δεν πετάει τη μπάλα στο κόρνερ και την πετάει εντός αγωνιστικού χώρου και μετά λάθος του Πηλίου που σε μια χαμένη σέντρα αποκρούει με το χέρι. Τραγικά λάθη. Ο Κοιτα οπωσδήποτε στην εντεκάδα. Λείπει η παρουσία του. ( Άποψη μου).

Ρε παιδιά θέλετε να μας τρελάνετε που τα έχετε βάλει όλοι με τον Πήλιο κ τον Ρότα, το ήθελαν δηλαδή το λάθος που έκαναν;Ο Ρότα πήγε να σουτάρει στον αντίπαλο για να πάρει το πλάγιο κ ο Πηλιος του βρήκε η μπάλα στο χέρι αθελα του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. απλά η ομάδα κ ο προπονητής ήταν σε κακή μέρα, αλλά δεν σε πάει η μπάλα αλλά κ η διαιτησία για άλλο ένα παιχνίδι σε πάει αίμα. Ας σταματήσουμε την γκρίνια κ επιτέλους ολοι δίπλα στην ομάδα γιατί έχουμε πόλεμο .

Όλοι είδαν τι έγινε σήμερα.....πάμε δυνατά και όλοι μια γροθιά

Ο Κοϊτά πρέπει να είναι αναντικατάστατος και όχι αλλαγή,επίσης ο Γιοβιτς όταν δεν τραβάει ας βγαίνει αλλαγή δεν τρέχει τιποτα ειδικά όταν παίζει με Βάργκας που δεν μπορούν μαζί, Κουτεσα εξαφανίστηκε..

Στα αγωνιστικά χρειαζόμαστε ανανέωση στα μπακ χθες. Πηλιος ειναι για 3ο μπακ, δεν ειναι για πρωτο μπακ της Αεκ. Λάζαρος τίμιος τον χρειάζεται η ομάδα αλλα χρειάζεται και έναν ίδιο ή καλύτερο ανταγωνιστή για να βοηθηθεί και ο ίδιος. Χέρι Στήριξης ειναι οταν στηριζεται πάνω του το υπόλοιπο σώμα, οχι οταν πηγαινει το χερι απο εντος αγωνιστικού χώρου έξω μεταφέροντας μαζί και την μπάλα. Θετικό οταν σε μια μερα που δεν παει τιποτα καλα, να παιρνεις ισοπαλια με ποδοσφαιρο συνδυαστικό και οχι πανικοβαλλόμενος με σεντρούλες.

Θα πω κάτι κλισέ, κάντε κάτι με την παραγκοδιαιτησία(βαρ)! Σήμερα πέρα από τα δικά μας λάθη, τα κοράκια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα!

Ρεεεεε αυτόν τον Πηλιο φτάνει πιαααα… δεν εχει Χαμπάρι από μπαλααααα..!! Φτάνει αλλοοοοοο..!! Το παιδί δεν μπορειιιιιιιιιι…!!!

Μεγάλο ξενέρωμα. Ο,τι προβάδισμά είχαμε το χάσαμε... Μη μείνουμε δεύτερη σερί αγωνιστική στην κορυφή και πάθουμε τίποτα.... Κατευθείαν να κάνουμε δώρα στους ανταγωνιστές μας.

Με... Μουκουντήδες Πήλιο Ρότα Ζοαο γκατσινοβιτς δεν παίρνεις πρωτάθλημα Ηλιόπουλε

Διαιτησια εχθρικη αλλα και παλι επρεπε να κερδισουμε...ισως οι 2 αυτοι βαθμοι να μας στοιχησουν το πρωταθλημα… Πηλιος ...δεν θα λεμε τα ιδια συνεχως ...ειναι αμπαλος, Εξτρεμ αγνοουνται απο την 11αδα...

Νίκολιτς τι να σε πω..Είναι δυνατόν να έχεις τα εξτρέμ στον πάγκο;Το έλεγα από την αρχή..δεν κάνεις για το μέγεθος της ΑΕΚ.Με ρόμβους και κύβους μπάλα δεν παίζετε...Είσαι ανίκανος να διαχειριστείς το καλύτερο υλικό..

Λιουμπισιτς και Γκατσίνοβιτς εκτός τόπου και χρόνου.. Συνεχίζουμε ενωμένοι, η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη.. Πιο εύκολο να πάρουμε το Κονφερενς παρά το πρωτάθλημα με αυτά που γίνονται

Κακο απογευμα για τον κοουτς αλλα και για τους παικτες.Αυτο αλλαζει προχωραμε ενωμενοι.Αφηνουμε τους αλλους να σχεδιαζουν πως θα αντιγραψουν την παρουσια του κοσμου μας που τους εβαλε παλι στην καθιερωμενη θεση τους οπαδικα δηλαδη δευτεροι και καταιδρωμενοι.Τα γκολ μας ορθως ακυρωθηκαν. Πεναλτι υπερ του Βολου δεν υπαρχει οχι γιατι δεν ειναι χερι του Πηλιου αλλα επειδη προηγηθηκε φαουλ στον Βιντα. Κιτρινες καρτες σχεδον ολες ανυπαρκτες.Οσο για τις καθυστερησεις μονο ενας σε διατεταγμενη υπηρεσια θα εδινε μονον 7 λεπτα.Οσο για τα αγωνιστικα ποδοσφαιριστης Πηλιος δεν υπαρχει και δε μιλω για το πεναλτι.Μακαρι να ηταν μονον αυτο…

Ρε Νικολίτς προπονητές δεν είμαστε αλλά έχουμε δει κάτι εκατοντάδες παιχνίδια πέρα από διαιτητές λάθη γκινιες δεν βλέπεις που πάει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και βάζεις εξτρέμ στο 80 τι να κάνουν σε 10 λεπτά με 10 παίχτες του Βόλου μέσα στην περιοχή ;

Σωστά τα παράπονα για την διαιτησία ,αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Βόλο στην δεδομένη στιγμή είσαι άξιος της μοίρας σου

Οταν παίζεις στην έδρα σου και δεν μπορείς να ρίξεις 3 γκολ μια ομάδα που έχει να νικήσει 3 μήνες και βολοδερνει είσαι ανίκανος.

Πρεπει να τελιωνει το θεμα Πήλιου, Ρότα την καινουργια σεζον παρτε παιχταραδες στη θεση τους αλλιως παιχνιδια που καινε κανουν κλασικα ενα βουνο Γκαφες οπως παντα !!!

Είναι ντροπή σε αυτή την ομαδα να παιζουν Πήλιος, Γκατσίνοβιτς, Λιουμπισιτς Ζοάο Μάριο έτσι χάνονται τα πρωταθλήματα κ σεβασμός σε αυτον τον κοσμο που ταξίδεψε από παντού να δουν την ΑΕΚ σήμερα.

Οσο παίζουν κάτι πρώην ποδοσφαιριστές τύπου Γκάτσι Ζοάο Λιουμπι αυτά θα έχουμε. Κλασική Α.Ε.Κ. Οπότε έχει το πάνω χέρι σε βαθμολογία η τα κάνουμε πουτανα αντί να μπούμε με τρέλα,μπήκαμε αδιάφοροι και χεσμένοι…

Οσοι βρίζετε το Πήλιο για το χέρι, συμφωνείτε ότι ήταν πέναλτι έτσι? Καλά μας κάνουν τότε.... Ο Ροτα φέτος βγάζει μάτια...έκανε ένα κακό παιχνίδι και τρέχετε να τον φάτε... ΑΕΚΑΡΕΣ είστε ε?

Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας τέλος!!Παίζει να έχουμε τα χειρότερα μπακ!!

Δεν γίνεται να ζούμε τέτοιες διαιτησίες κάθε Κυριακή, απλά δεν γίνεται να μας βγάζουν από τα ρούχα μας! Δεν γίνεται αυτό

Τι θέλετε να πανηγυρίσουμε το Χ με τον Βόλο στο 97'; Σήμερα οι μπακ της Αεκ ήταν οι MVP του Βόλου καθώς τα παιδιά κάνανε τα πάντα για να κερδίσει ο Βόλος. Περί διαιτησίας δεν υπάρχει κουβέντα. Το χέρι ήταν χέρι στήριξης και τα 2 γκολ ήταν καθαρά οφσάιντ. Το ότι η ομάδα δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει καθαρές φάσεις κυρίως από τα εξτρεμ που σε άλλο ένα παιχνίδι δεν υπήρχαν θα μιλήσει κανείς; Επίσης πάλι με 2 βαριά φορ για 97 λεπτά! Αφού δεν τραβάει αυτό το σύστημα. Κερδισμένος ο Μπεος σήμερα. Γέμισε την πόλη του, τάισε όλους τους μαγαζάτορες, το έπαιξε και ένα 1Χ πήγε ταμείο και έκανε και κηδεία σε 20.000 κόσμο. Αυτά παθαίνεις αν πας για εκδρομή σε φιλικό ματς. *Ο Νικολιτς ας ηρεμήσει λίγο.

Διακοπή συμβολαίου στον Πηλιο έχει κουράσει , μια σέντρα δεν πέρασε σε όλο το παιχνίδι , δεν σχολιάζω καν το δώρο που κάνει στο πέναλτυ !!! (Είναι δεν είναι χέρι τέτοια κίνηση για κοντρόλ μέσα στην περιοχή χωρίς καμία πίεση δεν κάνεις). Παρακαλάμε όλο τον χρόνο για ένα αριστερό μπακ!!!!!!

"Με Πήλιο, Ζοάο και Λιούμπισιτς δεν πας για τίτλο - Κερδισμένος ο Μπέος"!