Άρης: Ο Λορέν Μορόν προπονήθηκε ξανά σε πλήρη ένταση, κάτι που δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε σημαντικό μέρος του προγράμματος. Το… πραγματικό νέο πάντως είναι η επανεμφάνιση του Κώστα Γαλανόπουλου στο κανονικό πρόγραμμα, έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα απουσίας.
Νέα δεδομένα στην ενδεκάδα με Γαλανόπουλο
Ο Έλληνας μέσος είχε τραυματιστεί στην προθέρμανση του αγώνα με τον Λεβαδειακό, με την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί όλη τη χρονιά να τον αφήνει εκτός δράσης από τα μέσα Ιανουαρίου. Παρότι είχε βγει από το ιατρικό δελτίο εδώ και περίπου μία εβδομάδα, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Η συμμετοχή του πλέον σε φουλ ρυθμούς δείχνει ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καθοριστική για τον χαφ του Άρη, καθώς υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Και η ανάγκη είναι μεγάλη καθώς ο Φρέντρικ Γένσεν θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα, ο Γκάμπριελ Μισεουΐ παραμένει εκτός και οι Ράτσιτς και Χόνγκλα έχουν τραβήξει μεγάλο φορτίο και χρειάζονται καλύτερη διαχείριση χρόνου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ήδη συζητήσει με τον παίκτη για το πώς τον υπολογίζει και τι περιμένει από αυτόν στα επόμενα παιχνίδια.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο