Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου χρειάστηκε δύο πέναλτι και δυο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει το «τρίποντο» που την έφερε σε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.

Ο τραυματισμός του Γιώργου Γιακουμάκη έφερε στο ματς τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να μετατρέπει σε γκολ τις δύο παραβάσεις εντός περιοχής - αμφότερες από τον Άλεξ Πέτκοφ (32’, 72’) - που καταλόγισε ο Βασίλης Φωτιάς. Ενδιάμεσα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Ρουκουνάκη (60’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο, για να πάρει διαστάσεις θριάμβου η νίκη των φιλοξενούμενων με τα γκολ των Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (88’) και Γιάννη Κωνσταντέλια (90’+2’).

Δείτε την πρωτοσέλιδη αναφορά στο ΦΩΣ:

Πρωτοσέλιδο στο ΦΩΣ η κορυφή του ΠΑΟΚ στη Super League (ΦΩΤΟ)

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Πέτκοφ - Μπιάνκο, Ιβανούσετς.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Κονατέ, Πέτκοφ, Ούγκο Σόουζα, Χουχούμης (77’ Λαρουσί), Εμπό (87’ Μούσιολικ), Αμανί (60’ Πόμπο), Μπένι (77’ Ταβάρες), Ρουκουνάκης, Θεοδωρίδης (60’ Μίγιτς), Ζέρσον Σόουζα.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Σάντσεζ, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Ζαφείρης (79’ Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Μπιάνκο (61’ Κωνσταντέλιας), Χατσίδης (61’ Ιβανούσετς), Γιακουμάκης (23’ Γερεμέγεφ).