Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο σχετικά με τις επιλογές του για την αρχική 11άδα.
Ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα!
Το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα - Ο Μουκουντί επιστρέφει μετά την τιμωρία του και αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρέλαβς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας προβάδισμα φαίνεται να έχει αυτή τη φορά ο Πενράις.
Διαβάστε επίσης...
Παράλληλα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κοϊτά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο και έδωσε ώθηση στην ομάδα του, φτάνοντας μάλιστα κοντά στο γκολ όταν σημάδεψε το δοκάρι στο 80ο λεπτό. Στην κορυφή της επίθεσης, όλα δείχνουν ότι θα διατηρηθεί το δίδυμο των Βάργκα-Γιοβιτς, με τον Νίκολιτς να εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο