Έκανε τη δουλειά της η ΑΕΚ με το 1-0 ενάντια στην ΑΕΛ Novibet και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Ηλίας Κυριακίδης λόγω της τιμωρίας του Μάρκο Νίκολιτς.

«Δεν ήταν εντυπωσιακό το παιχνίδι, αλλά είχε ένταση και ρυθμό. Η ΑΕΛ ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Σε ματς με πολυπρόσωπες άμυνες πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Στη φάση που βρισκόμαστε οι τρεις βαθμοί είναι το ευχάριστο και κοιτάμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι την Πέμπτη με την Τσέλιε», είπε αρχικά ο εκ των συνεργατών του Σέρβου προπονητή. 

O Ηλίας Κυριακίδης
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Η Ένωση μετά το γρήγορο 1-0 δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με τον Κυριακίδη να τονίζει ότι έπρεπε οι «κιτρινόμαυροι» να παίξουν πιο γρήγορα, ενώ σχολίασε ότι δεν απειλήθηκαν από τους «βυσσινί», ωστόσο δεν μπορεί αυτό να τους αρκεί.

«Οφείλουμε να πούμε τι πρέπει να κάνουμε περισσότερο. Να παίζουμε γρήγορα από πλευρά σε πλευρά. Δεν έγινε πολύ αυτό. Δεν απειληθήκαμε, αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Οι τρεις βαθμοί είναι ικανοποιητικοί μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν τα play off», ανέφερε ο Κυριακίδης.