Κι όμως, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν παίρνει αυτό που δικαιούται. Στη Λεωφόρο ήταν η διαιτησία που του στέρησε το αποτέλεσμα. Χθες, όμως, ο ίδιος ο Άρης άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς να χαθούν μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κι αυτό πονάει περισσότερο.
Ο Άρης ήταν ανώτερος για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Έβγαλε ένταση, καθαρό μυαλό, σωστές αποστάσεις και μια διάθεση που έδειχνε πως η ομάδα έχει αρχίσει να αλλάζει. Η επίδραση του Μιχάλη Γρηγορίου φαίνεται ήδη: πιο οργανωμένος Άρης, πιο επιθετικός, πιο αποφασισμένος.
Διαβάστε επίσης...
Αλλά το ποδόσφαιρο θέλει και το γκολ.
Και ο Άρης το έχασε δύο φορές:
– Στο τετ α τετ του Καντεβέρε στο 46’
– Και στο πέναλτι του Μορόν στο 76’
Δύο στιγμές που θα μπορούσαν να αλλάξουν όλη τη συζήτηση. Αντί για νίκη, ήρθε μια ισοπαλία που δεν τον εξυπηρετεί στη μάχη για την πεντάδα.
Το επόμενο Σάββατο στις Σέρρες ο Άρης δεν έχει περιθώρια. Πρέπει να κερδίσει τον Πανσερραϊκό για να μείνει ζωντανός πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Γρηγορίου το ξέρει. Γι’ αυτό και εμφανίστηκε αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής. Βλέπει την πρόοδο, βλέπει ότι η ομάδα του αλλάζει, αλλά γνωρίζει πως χωρίς βαθμούς αυτή η αλλαγή δεν έχει αντίκρισμα. Ο Άρης πρέπει να αρχίσει να εξαργυρώνει όσα κάνει καλά στο γήπεδο. Γιατί η εικόνα βελτιώνεται.
Το αποτέλεσμα, όμως, ακόμη λείπει.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο