ΆρηςΟ Άρης μπαίνει από σήμερα στη φάση της τελικής προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, έχοντας μπροστά του ένα μεγάλο… κενό στην επίθεση.

Ανατροπή στην επίθεση του Άρη - Σε αναμμένα... κάρβουνα για Δώνη
Intime

Η γραμμή κρούσης αλλάζει αναγκαστικά, καθώς ο Γκαρέ είναι τιμωρημένος και ο Καντεβέρε παραμένει εκτός λόγω θλάσης. Δύο απουσίες που προστίθενται στη λίστα και επηρεάζουν άμεσα τον σχεδιασμό για το ματς του Σαββάτου (14/03).

Κομβικός ο ρόλος Δώνη

Κομβικό ρόλο στις επιλογές του προπονητή παίζει ο Τάσος Δώνης. Ο διεθνής εξτρέμ συνέχισε και χθες σε ατομικό πρόγραμμα, κρατώντας ζωντανές τις πιθανότητές του να προλάβει την αναμέτρηση. Η σημερινή προπόνηση θεωρείται καθοριστική, καθώς από αυτήν θα κριθεί αν ο Γρηγορίου μπορεί να τον υπολογίζει ή αν θα χρειαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Μία από αυτές είναι ο Οτμάν Μπουσαΐντ, ο οποίος δοκιμάστηκε χθες στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στις διαθέσιμες επιλογές βρίσκονται επίσης ο Γιαννιώτας και ο Ντούντου, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην αποστολή μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πηγή: sfina.gr

Ανατροπή στην επίθεση του Άρη - Σε αναμμένα... κάρβουνα για Δώνη
Intime