Ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης, παρά την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, στάθηκε στα λάθη που κόστισαν, αλλά και στην ατυχία που συνάντησε η ομάδα του στην τελική προσπάθεια.
Το «πισωγύρισμα» στην άμυνα και τα δώρα στον αντίπαλο
Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, σημειώνοντας πως η ομάδα του «αυτοκτόνησε» αμυντικά σε φάσεις που θα έπρεπε να είχε καθαρίσει εύκολα.
«Φεύγουμε από εδώ με έναν βαθμό, κάτι που σημαίνει πως βρισκόμαστε ξανά σε καθεστώς ισοβαθμίας στην κορυφή. Είναι κρίμα, γιατί η προσπάθειά μας ανακόπηκε από τα δοκάρια, αλλά και από την εξαιρετική βραδιά του Γκουγκεσασβίλι. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι δεχθήκαμε δύο πολύ "φθηνά" γκολ. Ορισμένες αμυντικές μας αντιδράσεις δεν ήταν στο επίπεδο που απαιτείται για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το παράδοξο με τις στημένες φάσεις
Ένα από τα σημεία που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη έκπληξη και τον εκνευρισμό του Νίκολιτς ήταν η αδυναμία της ΑΕΚ στις στημένες φάσεις, έναν τομέα που παραδοσιακά αποτελεί το δυνατό της όπλο. «Σήμερα πληρώσαμε ένα πολύ ακριβό τίμημα επειδή μας έλειψε η συγκέντρωση. Είναι παράδοξο, καθώς είμαστε μια ομάδα που φημίζεται για την αποτελεσματικότητά της στις στημένες φάσεις, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σήμερα, όμως, το καθαρό μυαλό απουσίαζε στις κρίσιμες στιγμές και ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε», συμπλήρωσε ο Σέρβος.
Κλείνοντας, ο τεχνικός της Ένωσης έδωσε το σύνθημα για την ανασύνταξη: «Δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας, να διορθώσουμε την αμυντική μας λειτουργία και να στρέψουμε αμέσως την προσοχή μας στην επόμενη αναμέτρηση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συμπαγείς».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο