Νίκος Σταματέλος: Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Novibet στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί
Αρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι το ματς αυτό είναι περισσότερο δύσκολο και απαιτητικό συγκριτικά με αυτό με τον ΟΦΗ και περιμένει από τους παίκτες του να είναι ακόμη καλύτεροι από την αναμέτρηση στην Κρήτη.
Παράλληλα ο Νίκος Σταματέλος εκτίμησε ότι αναμένεται να προφυλάξει παίκτες που είναι στο όριο για τις κίτρινες, με έναν από αυτούς είναι και ο Ελ Κααμπί αναφέροντας ότι είναι πιθανό ο Μαροκινός να είναι στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τέλος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο