Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στην Τρίπολη και με γκολ των Ανάς Ζαρουρί και Ανδρέα Τετέι, επικράτησε 2-1 του Asteras AKTOR στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος του ματς, ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε το δικό του σχόλιο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στο γεγονός ότι μετά τη μεγάλη απογοήτευση που είχαν οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό από την Μπέτις, έβγαλαν αντίδραση και πήραν σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει των Playoffs.
Eπιπλέον στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ράφα Μπενίτεθ σκέφτηκε τους αρκετούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, ενώ τόνισε ότι στα playoffs, ο Παναθηναϊκός θα πάει για να κάνει... ζημιές και να πάρει τους περισσότερους βαθμούς από τις άλλες ομάδες που θα συμμετέχουν εκεί.
Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο