Ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM διπρόσωπο τον χθεσινό Παναθηναϊκό, εξηγώντας το γιατί, ενώ τόνισε τη σημασία να έχει μια καλή εικόνα στα playoffs και στάθηκε στον Ανδρέα Τετέι.
Στη διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού χθες ανά... ημίχρονο στην Αρκαδία, που ήταν πάντως αρκετή για να έρθει το επιθυμητό «τρίποντο», στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Διαβάστε επίσης...
«Ο Παναθηναϊκός είχε δύο πρόσωπα στην Τρίπολη, ένα θετικό στο πρώτο και ένα κακό στο δεύτερο μέρος. Βάσει των συνθηκών, με το ταξίδι στην Σεβίλλη και τον αποκλεισμό από την Μπέτις, η δουλειά έγινε. Είναι αυτό που λέμε επαγγελματικές νίκες, στα ματς που δεν είσαι τόσο καλός, να βρίσκεις έναν τρόπο να παίρνεις τους βαθμούς. Αυτό συνέβη και με τον Αστέρα, όπου ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ με ισάριθμα πέναλτι, ενώ δέχτηκε ένα γκολ από εκείνα που μόνο αυτός μπορεί να φάει, με το φοβερό αυτογκόλ του Ίνγκασον. Δεν κινδύνευσε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τετέι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής από πλευράς «τριφυλλιού» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κατέγραψε την επίδρασή του στα παιχνίδια αυτά.
Παράλληλα, ο Αθανασίου τόνισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού παραμένει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, να τερματίσει πρώτος στα playoffs και να δημιουργήσει μια προσδοκία για την επόμενη σεζόν μέσω της εικόνας του σε αυτά.
Ενώ ανέφερε ότι ο Σισοκό υπέστη τον βαρύτερο δυνατό τραυματισμό και πως ο Κάτρης έπαιξε πολλά παιχνίδια, με την διαχείριση των «πράσινων» να είναι εκ του αποτελέσματος λανθασμένη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο