Από τη φλεγόμενη Λατινική Αμερική μέχρι τα γήπεδα της Εσθονίας και από τα κρίσιμα μπαράζ του Κεντζιόρα μέχρι το «παιδομάζωμα» των Ακαδημιών, ιδού ο πλήρης οδηγός για το τι θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» διεθνείς από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου.
Εθνική Ανδρών: Νέα εποχή και «ασπρόμαυρη» σφραγίδα
Η «Γαλανόλευκη» μπαίνει σε τροχιά προετοιμασίας με δύο δυνατά φιλικά τεστ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ του Δικεφάλου, καλώντας τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Χρήστο Ζαφείρη και Αντώνη Τσιφτσή
Το πρόγραμμα:
27.03 (21:00): Ελλάδα – Παραγουάη (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»)
31.03 (20:00): Ουγγαρία – Ελλάδα (Βουδαπέστη)
Οι «Ξένοι» του ΠΑΟΚ: Μουντιάλ, Μπαράζ και FIFA Series
Ο Τόμας Κεντζιόρα στην Πολωνία έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού ο έμπειρος αμυντικός παίζει τα ρέστα του για μια θέση στο Μουντιάλ 2026. Η Πολωνία υποδέχεται την Αλβανία στις 26.03 και αν προκριθεί, θα παίξει τον «τελικό των τελικών» στις 31.03 με τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία-Σουηδία.
Ο Χόρχε Σάντσες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα ταξιδεύει στο Μεξικό για δύο σπουδαία φιλικά κόντρα σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια:
28.03: Μεξικό – Πορτογαλία
31.03: Μεξικό – Βέλγιο
Για τον Κάρελ Μούστμα υπάρχει η περιπέτεια στην Αφρική. Ο νεαρός Εσθονός εξτρέμ θα βρεθεί στο Κιγκάλι της Ρουάντα για το FIFA Series. Πρώτο ματς με την Κένυα (27.03) και στη συνέχεια αγώνας με Ρουάντα ή Γρενάδα (30.03).
PAOK Academy: Ο απόλυτος κυρίαρχος των Εθνικών ομάδων
Αν υπάρχει κάτι που αποδεικνύει την τρομακτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ΠΑΟΚ, είναι οι κλήσεις στις μικρές Εθνικές.
Εθνική Ελπίδων (Κ21) – Πρώτοι και... καλύτεροι
Με τους Δημήτρη Μοναστηρλή και Δημήτρη Χατσίδη, η Ελλάδα Κ21 φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου (15β.) και παίζει το ντέρμπι με τη Γερμανία.
27.03: Ελλάδα – Μάλτα (Λιβαδειά)
31.03: Ελλάδα – Γερμανία (Λεωφόρος)
Στην Εθνική Νέων ο ΠΑΟΚ κάνει... κατάληψη με 9 παίκτες: Μπελερής, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ντούνγκα, Τσιότας, Σαρρής, Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος και Μύθου. Αντιμετωπίζουν Αυστρία (25.03), Γερμανία (28.03) και Σουηδία (31.03) με φόντο τα τελικά στην Ουαλία.
Έξι «διαμάντια» του ΠΑΟΚ (Νικολαϊδης, Καλπάκης, Χαλδέζος, Γκέρσος, Νέτο, Σούβλατζης) ταξιδεύουν στο Μαυροβούνιο. Ξεχωρίζει η περίπτωση του Ιωάννη Νέτο, ο οποίος καλείται αν και γεννημένος το 2010, παίζοντας με μεγαλύτερους!
23 παίκτες εκτός Τούμπας! Από τη μία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει το προπονητικό κέντρο να αδειάζει και την προετοιμασία για τα playoffs να γίνεται μετ' εμποδίων. Από την άλλη, η χρηματιστηριακή αξία του κλαμπ εκτοξεύεται. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς μια ομάδα, είναι ο βασικός «τροφοδότης» του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο