Η περίπτωση του Σίριλ Ντέσερς βρίσκεται στο επίκεντρο, αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς», όπου στο τραπέζι μπήκαν τόσο ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού όσο και η συνολική διαχείριση που έγινε στο διάστημα της αποκατάστασής του.
Στο ίδιο πλαίσιο έγινε αναφορά και στον Γιώργο Κάτρη, με τη λογική της κουβέντας να στέκεται στο πώς χειρίστηκε ο Παναθηναϊκός δύο δύσκολες υποθέσεις παικτών μέσα σε μια περίοδο όπου οι τραυματισμοί έχουν επιβαρύνει σημαντικά το ρόστερ.
Από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το βασικό σημείο ήταν πως ο Ντέσερς μπήκε νωρίτερα απ’ όσο έπρεπε στο πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που οδήγησε τελικά σε υποτροπή και στη συνέχεια στην απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Στην ίδια συζήτηση ξεκαθαρίστηκε πως η ευθύνη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή, δεν αποδίδεται προσωπικά στον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά στο επιτελείο του. Παράλληλα, μπήκε και η διευκρίνιση ότι το θέμα δεν αφορά το ιατρικό τιμ, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε στην πορεία επιστροφής του παίκτη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο