Ωστόσο, το βασικό εμπόδιο παραμένει, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει, βάσει συμφωνίας, το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του σταδίου για ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος, ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί θεσμικά, καταθέτοντας αίτημα για επανεξέταση της υπάρχουσας κατάστασης - Η εξέλιξη αυτή φέρεται να ακολούθησε συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να ανοίξει εκ νέου το θέμα.
Διαβάστε επίσης...
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κινήσεις!
Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για το ΟΑΚΑ δεν είναι πρόσφατο. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχαν κάνει κινήσεις, ακόμη και σε νομικό επίπεδο, με αφορμή την υπόθεση της Κηφισιάς, δείχνοντας πως προετοίμαζαν το έδαφος. Παράλληλα, είχε υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αξιοποίησης του σταδίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει δεδικασμένο γύρω από την υπόθεση, γεγονός που αφήνει περιθώρια για περαιτέρω εξελίξεις τόσο σε νομικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Το βασικό ζήτημα, πάντως, δεν φαίνεται να είναι οικονομικό, αλλά κυρίως να σχετίζεται με την οπαδική και επικοινωνιακή διάσταση του θέματος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο