Μπαρνάμπας Βάργκα: Πρόωρη επιστροφή στην Ελλάδα για τον επιθετικό της ΑΕΚ μιας και μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κηφισιά, δεν θα μπορεί να ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του, στα φιλικά παιχνίδια με Σλοβενία και την Γαλανόλευκη.

Θέμα με Βάργκα στην Ουγγαρία λόγω του τραυματισμού - Επιστρέφει Ελλάδα
Intime

Συγκρατημένα αισιόδοξοι στην ΑΕΚ

Ο 31χρονος ταξίδεψε αρχικά για την προετοιμασία των Ούγγρων, χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως από την κάκωση που υπέστη στον σύνδεσμο του αστραγάλου του, κάτι που τελικά τον έκανε μη διαθέσιμο για τα παιχνίδια.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα μπορεί να αποχώρησε από την Εθνική Ουγγαρίας, πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής θα προλάβει να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό (4/4) αν και η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του θα ληφθεί μετά την επανεκτίμηση της κατάστασής του από τους ανθρώπους της Ένωσης.