Φώτης Ιωαννίδης: Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σπόρτινγκ, από τον Νοέμβριο, είναι ο Έλληνας επιθετικός που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, ενώ δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να επανέλθει.
Ο όρος που βάζει η Σπόρτινγκ για την παραχώρηση
Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Leonino.pt φέρνει νέα δεδομένα στην παρουσία του διεθνή επιθετικού στην Λισαβόνα, αναφέροντας ότι η Σπόρτινγκ θα τον βάλει στην λίστα των υπό παραχώρηση, με τη διοίκηση να είναι ανοιχτή σε προτάσεις.
Την ίδια στιγμή πάντως η Σπόρτινγκ βάζει έναν σημαντικό όρο στην παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού και αυτός δεν είναι άλλος από το οικονομικό, με τα Λιοντάρια να θέλουν μια πρόταση η οποία θα τους ικανοποιεί, μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχαν πληρώσει 22+3 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη του Sportdog.gr, στην οποία γινόταν γνωστό ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο του Παναθηναϊκού το προσεχές καλοκαίρι, με τις εξελίξεις στο θέμα να αναμένονται... καυτές το επόμενο διάστημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο