Το Πάσχα πέρασε, ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινότητα και τώρα και πάλι επιστροφή στα δικά μας. Εκεί, που ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα πέντε παιχνίδια στα play off, που δυστυχώς δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όπως έστρωσε το καλοκαίρι κοιμήθηκε την υπόλοιπη σεζόν ο Παναθηναϊκός, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η χρονιά έχει τελειώσει.
Αν υπάρχει έστω και ένας που να το πιστεύει αυτό μέσα στον Παναθηναϊκό δεν αξίζει να είναι στον οργανισμό. Σε αυτά τα play off ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει, ότι υπάρχει προοπτική για τη νέα σεζόν στις κόντρες με τις άλλες ομάδες, που διεκδικούν το πρωτάθλημα.
Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα πήγε μέσα στην Τούμπα έκανε κατάθεση ψυχής, δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και ήταν η νίκη, αλλά έδωσε απαντήσεις είτε σε όσους πίστευαν, ότι θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος, είτε σε όσους έλεγαν, ότι θα χαριστεί. Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο