Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (19/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Εκτός παραμένουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Οι ρυθμοί ανεβαίνουν κι η προετοιμασία για το παιχνίδι στην Allwyn Arena κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία.

Η μέρα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Σουαλιό Μεϊτέ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόντζο Κένι δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (15.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00».