Παναθηναϊκός: Χωρίς νέες απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία των Πράσινων ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/4) μιας και ο Πάλμερ-Μπράουν ακολούθησε για μια ακόμα φορά ειδικό πρόγραμμα, ο Τζούρισιτς ατομικό, ο Κάτρης θεραπεία και ατομικό και οι Ντέσερς και Σισοκό θεραπεία, με τους τρεις τελευταίους να είναι ούτως ή άλλως νοκ-άουτ για όλη την διάρκεια των Play-Off.

Συνεχίζει με δύο εκτός ο Παναθηναϊκός ενόψει Ολυμπιακού
Intime

Η ενημέρωση

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι σε όλο το γήπεδο, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ατομικό ο Τζούριτσιτς, θεραπεία και ατομικό ο Κάτρης και θεραπεία οι Ντέσερς, Σισοκό», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνεχίζει με δύο εκτός ο Παναθηναϊκός ενόψει Ολυμπιακού
Intime