Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής. Επεσήμανε ότι οι πράσινοι έχουν λόγους για να κατακτήσουν τη νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους πέρα από το γόητρο.
Όπως ανέφερε με μια νίκη το τριφύλλι θα συνεχίζει να ελπίζει στην τρίτη θέση. Φυσικά εστίασε στο γεγονός ότι είναι το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, κάτι που προσδίδει μεγάλη σημασία ιστορική στην αναμέτρηση αυτή και υπογράμμισε ότι με μια νίκη θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους Πειραιώτες.
Διαβάστε επίσης...
Υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευθεί τα κακά ξεκινήματα που έχουν οι ερυθρόλευκοι στα ντέρμπι σε όλη την εφετινή σεζόν ενώ αγωνιστικά εκτίμησε ότι ο Μπενίτεθ θα επιλέξει μία συνταγή… Τούμπας.
Τσιριβέγια, Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή, Πελίστρι, Ταμπόρδα στα άκρα και φυσικά ο Τετέι στην κορυφή της επίθεσης.
Στην άμυνα αναμένεται να είναι και πάλι οι Γεντβάι, Ινγκασον και Ερνάντες.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο