Καθοριστικό χαρακτήρισε το ντέρμπι με την AEK ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας πως το αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια ουσιαστικά διαμορφώνει το μέλλον του ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, υπογράμμισε πως υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Κένι, Μεϊτέ και Ζίβκοβιτς είναι ξανά διαθέσιμοι. Ωστόσο, επεσήμανε πως προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και δεν έχουν ρυθμό, κάτι που δυσκολεύει την άμεση αξιοποίησή τους.
Διαβάστε επίσης...
Μάλιστα, σημείωσε πως με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι δύσκολο να ξεκινήσει βασικός κάποιος από τους παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα.
Πάει για βασικός ο Γερεμέγεφ
Την ίδια στιγμή, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Γιακουμάκη, ο οποίος υπέστη μυϊκό ζήτημα, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες και να υπάρχει ανησυχία για το διάστημα απουσίας του.
Όπως ανέφερε, ο Γερεμέγεφ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κορυφή της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλή παρουσία στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο