Ο Τσάρλι μίλησε στους Betarades για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο αθλητικογράφο να αποκαλύπτει πως οι Πράσινοι βρίσκονται πλέον και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, αφού η συνεργασία με τον Ράφα Μπενίτεθ δεν πρόκειται να συνεχιστεί.
Ο Τσάρλι εκτιμά πως ο Ισπανός τεχνικός θα ολοκληρώσει κανονικά τη διαδικασία των Πλέι οφ και έπειτα θα λύσει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους. Τόνισε μάλιστα πως επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού μεταξύ Αλαφούζου και Μπαλντίνι, ωστόσο η συνάντηση δεν θα γίνει, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει αλλάξει στάση.
Διαβάστε επίσης...
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε για τον Αντριάνο Γιάγκουσιτς, καθώς τόνισε ότι ο Κροάτης άσος δεν παίζει με τους βασικούς ούτε στην προπόνηση του Τριφυλλιού. Επεσήμανε πως η διαχείριση τόσο του Γιάγκουσις όσο και του Αντίνο από τον Μπενίτεθ έχει δυσαρεστήσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Η ανάλυση του Τσάρλι για τον Παναθηναϊκό και τον Ράφα Μπενίτεθ
«Επίσημα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει νέο προπονητή. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Με τον Αλαφούζο δεν υπάρχει βεβαιότητα. Έχω μάθει από ανθρώπους εμπιστοσύνης ότι θα κάνει το «Α» και κάνει το «Β».
Με τη διχογνωμία που υπάρχει ανάμεσα στα στελέχη, είναι δεδομένο ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού τους το κάνει πιο εύκολο, το να τον απομακρύνουν.
Το πρόβλημα είναι ότι άλλα είχαν συμφωνήσει με τον Μπενίτεθ και αλλιώς λειτουργεί. Αυτό που ενοχλεί πολύ, είναι ότι δεν αξιοποιούνται παίκτες που ήρθαν, όπως ο Αντίνο. Το σύστημα που παίζει η ομάδα, δεν έχει βοηθήσει τον Αντίνο να δείξει αυτά που μπορεί.
Και το δεύτερο, ο Γιάγκουσιτς-μαθαίνω- ότι δεν τον βάζει βασικό ούτε σαν τα οικογενειακά διπλά. Είναι δεδομένο και είναι αληθές. Πάρα πολλές φορές στα οικογενειακά διπλά στο Κορωπί, ο Γιάγκουσιτς δεν είναι βασικός.
Ο Παναθηναϊκός θέλει ένεση ποιότητας και προσωπικότητας. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν ότι θα έχει μπει καλύτερα στην ομάδα ο Αντίνο και ο Γιάγκουσιτς. Με τον Τεττέη, τον Καλάμπρια, τον Κυριακόπουλο.
Εδώ βλέπουμε ένα σύστημα που δε βοηθάει την ομάδα να δημιουργεί. Βλέπουμε έναν προπονητή, ο οποίος ζητάει 11 μεταγραφές. Ζητάει να μείνουν οι δικοί του παίκτες, ο Ερνάντεθ και ο Σισοκό. Η χημεία αυτή, δεν δένει.
Μαθαίνω ότι ένα ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει ανάμεσα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τον Μπαλντίνι, δεν θα γίνει. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει απόψεις.
Πιστεύω ότι το ραντεβού δεν θα γίνει. Δεν πρόκειται να διώξουν τον Μπενίτεθ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα τον αφήσουν να παίξει τα τέσσερα παιχνίδια και θα του ανακοινώσουν το τέλος της συνεργασίας.
Για τον Βόκολο, ο Παναθηναϊκός – επειδή είναι τρία ματς σε μια ομάδα – θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Μπενίτεθ. Ούτε ο Βόκολος έχει λόγο να φθαρεί. Μαθαίνω ότι, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για προπονητή και δε χρειάζεται να κάνει το ραντεβού».
Δείτε παρακάτω:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο