Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μετακινήθηκε τον Ιανουάριο ως δανεικός στην ιταλική ομάδα και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, καταγράφοντας 10 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Η παρουσία του έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Πάρμα, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.

Το συζητά για Στρεφέτσα η Πάρμα - Οι απαιτήσεις και ο Μεντιλίμπαρ

Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, οι «τζαλομπλού» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, ωστόσο η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού παραμένουν υψηλές. Έτσι, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και το σενάριο επέκτασης του δανεισμού.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα κρίνει αν ο Στρεφέτσα υπολογίζεται για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ή αν θα δοθεί εκ νέου στην ιταλική ομάδα.