Ένταση προκλήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Η ένταση επικεντρώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Τεττέη και τον Σταύρο Πήλιο, οι οποίοι είχαν... προηγούμενα από τη μονομαχία τους εντός του γηπέδου στο πρώτο μέρους. Βλέπετε ο διεθνής επιθετικός του «Τριφυλλιού» ξέφυγε καταπληκτικά του αριστερού μπακ της Ένωσης στη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 39' με τον Κυριακόπουλο.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο αμυντικός της ΑΕΚ έκοψε αντικανονικά τον Τεττέη και κιτρινίστηκε από τον Μέλερ, ενώ στην τρίτη μεταξύ τους μονομαχία ο Πήλιος έκανε επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.
Προφανώς ένας εκ των δύο ζήτησε τον λόγο από τον άλλο όταν ό διαιτητής σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και προκλήθηκε αψιμαχία με τους ψυχραιμότερους συμπαίκτες των δύο ποδοσφαιριστών να ηρεμούν τα πνεύματα, πριν η κατάσταση γίνει εκρηκτικότερη και η σπίθα φτάσει στην εξέδρα.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Παναθηναϊκός παίζει από το 17' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χάβι Ερνάντεθ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο