Απόλυτα δικαιλογημένα χαρακτήρισε τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στην Τούμπα ο Ηλίας Σπάθας, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του MEGA. Μάλιστα τη φάση του 1-0 συμφώνησε και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Γιαζίτσι με την ΑΕΚ!
Αρχικά ο Σπάθας ανέφερε: «Στο γκολ του ΠΑΟΚ, υπάρχει ποδοσφαιριστής εκτεθειμένος, που κάνει κίνηση προς την μπάλα. Αν ο διαιτητής θεωρεί ότι δεν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, δεν γίνεται να μετρήσει το γκολ από τη στιγμή που ο Μπάμπα κάνει κίνηση προς την μπάλα. Είναι οφσάιντ γιατί ο εκτεθειμένος παίκτης παραπλανεί τον Τζολάκη. Αν θεωρήσουμε ότι η αρχική του θέση δεν επηρεάζει, είναι αρκετή η κίνηση που κάνει».
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Αντώνης Καρπετόπουλος και σχολίασε: «Πριν 3 εβδομάδες είναι σημαντικό να πούμε πως ένα αντίστοιχο γκολ με την ΑΕΚ, του Γιαζίτσι δεν μέτρησε.
Και ο Σπάθας συνέχισε: «Και ο Πιρόλα εκεί προσπάθησε να αποφύγει την μπάλα, ο Μπάμπα από την άλλη κάνει κίνηση. Και εκεί υπάρχει αδικία».
Και στη συνέχεια ανέφερε πως στο 77’ υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Κένι εντός περιοχής, καθώς «παίζει με την μπάλα εσκεμμένα και ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Έχει οπτική επαφή με την μπάλα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο