Στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, μέχρι ακόμη και του τίτλου.

Ήσυχη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ - Περιμένει τον Χατσίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ερωτηματικά που υπάρχουν στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και για την πιθανή επιστροφή του Χατσίδη.

Αρχικά ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως ερωτηματικό αποτελεί το πώς οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διαχειριστούν το παιχνίδι σε περίπτωση που η ΑΕΚ έχει καθαρίσει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να φανεί εάν η ομάδα βρήκε την απαραίτητη ψυχολογία που είχε τόσο ανάγκη μετά από ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Λουτσέσκου περιμένει τον Χατσίδη για να έχει μία έξτρα λύση για τα δεξιά, πίσω από τον Ζίβκοβιτς.