Αφού μετέφερε τις πληροφορίες που έχει για την σημερινή σημαντική αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ με την Μάλαγα ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στο πώς η ποδοσφαιρική ομάδα προετοιμάζεται για τη σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Υπογράμμισε ότι στην ΑΕΚ, όλοι, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες βλέπουν το παιχνίδι αυτό ως ένα ματς στο οποίο πρέπει να κατακτηθεί μόνο η νίκη.
Διαβάστε επίσης...
«Το αντιμετωπίζουν ως ένα must win παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που ξέρουν στην ΑΕΚ πως εάν το πάρουν τότε θα είναι πολύ δύσκολο να μην κατακτηθεί το εφετινό πρωτάθλημα», σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.
Στο μυαλό Νίκολιτς και ο... Μπενίτεθ
Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα καθώς και ο Στρακόσα είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς και πρόσθεσε ότι ο Μάρκο Νίκολιτς έχει το μυαλό του και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού λόγω των φημών που θέλουν τον Ράφα Μπενίτεθ να φέρεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα σχήμα με δύο στόπερ αλλάζοντας τα μέχρι τώρα πλάνα του, με τρία στόπερ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο