Έλμιν Ράστοντερ: Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον κατάλληλο επιθετικό ενόψει νέας σεζόν και στο τραπέζι ήρθε και ο 24χροος φορ της Τουν, με την οποία φέτος πραγματοποίησε μια φανταστική χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα αν και νεοφώτιστη.

Μάλιστα ο 24χρονος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας και φέτος πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του, έχοντας 35 συμμετοχές με 13 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού

«Η Τουν γιόρτασε το αποκορύφωμα μιας απίστευτης σεζόν με τον τίτλο του πρωταθλήματος, και ο Έλμιν Ράστοντερ ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα σε αυτή την ιστορική επιτυχία.

Οι δυνατές εμφανίσεις του τον έχουν κάνει γνωστό πολύ πέρα ​​από τα σύνορα της Ελβετίας. Ο Παναθηναϊκός, ειδικότερα, έχει τον επιθετικό στην κορυφή της λίστας επιθυμιών του.

Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βέρνης έχει διάρκεια μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όλα δείχνουν ότι θα φύγει. Ο Ραστόντερ έχει πετύχει ό,τι μπορούσε στην Τουν και τώρα θέλει να αδράξει την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε έναν παραδοσιακό ευρωπαϊκό σύλλογο», αναφέρει το ρεπορτάζ της sport.ch για τον Έλμιν Ράστοντερ.