"Πιάστηκε αδιάβαστος", είναι ο τίτλος του σημερινού θέματος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΦΩΣ", αναφορικά με τα αίτια του χαμένου πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναλύονται οι λόγοι που οι Πειραιώρες δεν κατάφεραν να φτάσουν φέτος στον τίτλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, η λανθασμένη 'ανάγνωση' του ρόστερ ως προς τις 'ρεζέρβες', οι επιλογές του χειμώνα και ο παράγοντας του Τσάμπιονς Λιγκ".
Διαβάστε επίσης...
Μάλιστα, όπως τονίζεται, την επόμενη εβδομάδα και μετά το τέλος των πλέι οφ θα γίνει μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης ανάμεσα στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την επόμενη μέρα.
"Ασπίδα" σε Ελ Κααμπί
Πάντως, από τον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει, ήδη, ασπίδα προς τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τα όσα άκουσε τις τελευταίες ώρες μετά τις χαμένες ευκαιρίες του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Οι Ερυθρόλευκοι στηρίζουν απόλυτα τον Μαροκινό επιθετικό, που τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους δεκάδες φορές και έχουν σκοπό να στηριχτούν πάνω του και τη νέα σεζόν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
