Η ΑΕΚ ζει και αναπνέει για το σεντόνι του Champions League και θα κάνει τα πάντα το καλοκαίρι για να μπει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Μάλιστα, παρότι το εισιτήριο για τη League Phase δεν έχει σφραγιστεί ακόμα μαθηματικά, ο σχεδιασμός στα Σπάτα κινείται σε ρυθμούς... αστεριών και οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό καλοκαίρι σε όλους τους τομείς. Ο Μάριος Ηλιόπουλος, σε απόλυτη συντονισμό με τους Χαβιέρ Ριμπάλτα και Μάρκο Νίκολιτς, έχει δώσει το σύνθημα: Η ομάδα πρέπει να είναι πανέτοιμη πριν καν πατήσει στο χορτάρι για τα προκριματικά.

Εντολή Ηλιόπουλου, φέρνει νέο… Γιόβιτς - 3+4 κινήσεις Ch. League στην ΑΕΚ!
Μάριος Ηλιόπουλος / Intime

Επιχείρηση «ανανέωση»: Πινέδα, Γιόβιτς και το stop στον Αστέρα

Η πρώτη προτεραιότητα της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης είναι η θωράκιση του υπάρχοντος κορμού. Τα συμβόλαια των Ορμπελίν Πινέδα και Λούκα Γιόβιτς εκπνέουν το επόμενο καλοκαίρι, όμως η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Η απόφαση είναι ειλημμένη για άμεση ανανέωση εδώ και τώρα. Στόχος είναι οι δύο "πυλώνες" της Ένωσης να μπουν στις ευρωπαϊκές μάχες με καθαρό μυαλό, νιώθοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του κλαμπ, μακριά από μεταγραφικές σειρήνες που θα μπορούσαν να τους αποσυντονίσουν.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Παρά το έντονο πρέσινγκ και την κρούση που δέχθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για να επιστρέψει στην πατρίδα του ως ελεύθερος, ο Σέρβος φαίνεται πως κλίνει προς την παραμονή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα για το rotation του Champions League.

Εντολή Ηλιόπουλου, φέρνει νέο… Γιόβιτς - 3+4 κινήσεις Ch. League στην ΑΕΚ!
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς / Intime

Μεταγραφικό σαφάρι: Η «βόμβα» του Ριμπάλτα πριν τον Ιούνιο!

Η ΑΕΚ δεν μένει όμως μόνο στις ανανεώσεις και αναμένεται το "transfer room" να πάρει φωτιά, με την ομάδα να αναζητά ήδη ποιοτικές λύσεις σε τέσσερις βασικές θέσεις: στόπερ, κεντρικό χαφ, αριστερό και δεξί μπακ.

Το πλάνο είναι ξεκάθαρο και θυμίζει τις κινήσεις των προηγούμενων ετών με ένα deal πριν μπει ο Ιούνιος, αφού ο Χαβιέρ Ριμπάλτα έχει εντοπίσει μια συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη που κάνει τη διαφορά – ένα "βαρύ" όνομα με υψηλό κασέ που ταιριάζει γάντι στα "θέλω" της ομάδας.

Ο Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στην Αθήνα έναν παίκτη που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα στείλει μήνυμα ισχύος στους ανταγωνιστές. Έναν... νέο Γιόβιτς! 

Η Ένωση θέλει να είναι έτοιμη, ενισχυμένη και συσπειρωμένη. Η αντίστροφη μέτρηση για την Ευρώπη ξεκίνησε και το μεταγραφικό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό!