Το 2-1 επί του Βόλου θα μπορούσε εύκολα να είναι 4-1, αν οι «κιτρινόμαυροι» αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Όμως, πέρα από τη νίκη και το σερί, το ματς έκρυβε κι ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο: την επιστροφή του Λορέν Μορόν.

Το 58’ ήταν το λεπτό που περίμενε καιρό ο Ισπανός φορ. Μετά από ενάμιση μήνα εκτός δράσης, μπήκε στη θέση του Καντεβέρε και πάτησε ξανά γήπεδο με τη φανέλα του Άρη. Η τελευταία του εμφάνιση είχε καταγραφεί στις αρχές Απριλίου, απέναντι στον Λεβαδειακό, για μόλις οκτώ λεπτά.

Η επιστροφή του Μορόν και το… άλυτο μυστήριο του φορ
Στο Πανθεσσαλικό, όμως, είχε χρόνο.

Στα 36 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Μορόν έδειξε ότι δεν έχει χάσει την αίσθηση της περιοχής. Δημιούργησε απειλές, πάτησε περιοχή, πήρε τελικές.

Και δύο φορές έφτασε μια ανάσα από το γκολ:

– Στο 68’, με κεφαλιά σε σχεδόν κενή εστία, μετά την απόκρουση του Μορέιρα στο σουτ του Ράτσιτς.
– Στο 72’, με δυνατό σουτ που ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Βόλου σε δύσκολη επέμβαση, πριν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι.

Ήταν εμφανές: ο Ισπανός μπορεί να μην έχει ρυθμό, αλλά έχει ποιότητα. Με τα καλά και τα στραβά του…

Πηγή: sfina.gr