Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (17/5), το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο λόγω της τιμωρίας των Πράσινων από την ΔΕΑΒ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράφα Μπενίτεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Ρενάτο Σάντσες ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Τεττέη λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, αλλά και οι Κάτρης, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Ντέσερς, Σισοκό, όπως και ο Πελίστρι που είναι απών με άδεια.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Λαφόν, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Παντελίδης, Κώτσιρας, Ερνάντεθ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.