Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από την Αγιά Σοφιά δημιουργώντας μια εντυπωσιακή λαοθάλασσα εν όψει της ανοιχτής προπόνησης της ομάδας.

Η δίψα του κόσμου να βρεθεί δίπλα στους θριαμβευτές του Μάρκο Νίκολιτς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αν και οι θύρες άνοιξαν στις 17:00, πάνω από 20.000 φίλαθλοι βρέθηκαν αμέσως στις εξέδρες, υποχρεώνοντας την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανοίξει και το άνω διάζωμα του γηπέδου για να εξυπηρετήσει τη συνεχή ροή των πιστών της ομάδας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το αυριανό (17/05) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα σε μια αποθεωτική ατμόσφαιρα, εισπράττοντας την αναγνώριση για την κατάκτηση του τίτλου.

Το πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής: Από την αιμοδοσία στη γιγαντοοθόνη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σχεδιάσει ένα πλήρες διήμερο εκδηλώσεων, θέλοντας να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα σε κάθε στιγμή:

Την Κυριακή (10:00-14:00) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» σε ειδικό σημείο του γηπέδου, ενώ για τους μικρούς φίλους: Από τις 16:30 έως τις 18:30, η πλατεία του Αετού θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα με face painting και τον «Τροχό της ΑΕΚ».

Για όσους δεν κατάφεραν να βρουν το «μαγικό χαρτάκι», μια γιγαντοοθόνη θα στηθεί έξω από το γήπεδο, μεταδίδοντας ζωντανά από τις 18:30 μέχρι και τα μεσάνυχτα όλο το τελετουργικό και την απονομή.

Η γιορτή, που ξεκίνησε ουσιαστικά από τις 10 Μαΐου, θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα λάβει χώρα η επίσημη απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή, σε μια φιέστα που οι άνθρωποι της Ένωσης υπόσχονται πως «θα γράψει ιστορία».