H νίκη για τη 2η θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Champions League είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Λορέντσο Πιρόλα.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Iταλός στόπερ δεν αρνήθηκε, πάντως, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τα μάτια τους ανοικτά και για το τι θα γίνει στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

O Πιρόλα
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

«Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για μας είναι πολύ σημαντικό από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση και να έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε ξανά στο Champions League.

Ειλικρινά σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Οι οπαδοί αξίζουν να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη και εμείς θέλουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Εξαρτάται μόνο από εμάς. Αν κερδίσουμε, δεν έχει καμία σημασία τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Φυσικά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για μας και είμαστε ισόπαλοι και στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ χάνει θα είναι καλό για μας, ωστόσο είμαστε συγκεντρωμένοι σε μας και στο πώς θα κερδίσουμε το δικό μας παιχνίδι», είπε ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων».

“Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Εθνική Ιταλίας”

Σε ό,τι αφορά το αν θα βρεθεί με την εθνική του ομάδα στο φιλικό με την Ελλάδα, ο Πιρόλα ανέφερε: «Δεν γνωρίζω αν θα κληθώ τώρα στην Εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην Ιταλία είναι κάπως περίεργη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Ίσως κληθούν ποδοσφαιριστές μόνο από την Κ21. Ελπίζω μια μέρα να παίξω για τη χώρα μου και από την πλευρά μου κάνω το καλύτερο που μπορώ και προσπαθώ να δείχνω την ποιότητά μου, ωστόσο δεν ξέρω αν θα είναι τώρα αυτή η στιγμή». 

O Πιρόλα
InTime/ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ