Ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρεί πως το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακό, που έληξε 1-1, ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. «Η ΑΕΚ δεν ήθελε να χάσει και μπήκε στο δεύτερο και θα μπορούσε να το πάρει το ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ συμφώνησε με τη δήλωση του Μάρκο Νίκολιτς ότι η Ένωση θα κάνει 3-4 μεταγραφές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν φτιάχνονται οι ομάδες παίρνοντας δέκα παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Έτσι φτιάχνονται οι ομάδες, 3-4 τώρα και προχωράς».

Παράλληλα, αποθέωσε τον Σέρβο τεχνικό για μία έμπνευση που ο ίδιος θεωρεί ότι ανέβασε επίπεδο την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και ουσιαστικά της χάρισε την κατάκτηση της Super League!

Δείτε την ανάλυση του Ντέμη Νικολαΐδη στα παρακάτω βίντεο: