Τη φανέλα του ΠΑΟΚ φόρεσε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζ Αζούλ.

Είναι αβέβαιο αν ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ μονιμοποιηθεί στην Τούμπα, ο ίδιος πάντως θέλησε να ευχαριστήσει τους «ασπρόμαυρους» με μια σχετική ανάρτηση στο instagram, «και για τα όμορφα και για τα άσχημα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

O Γιακουμάκης
ΙnTime

Αναλυτικά, το μήνυμα του Γιακουμάκη: «Μια ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Σας ευχαριστώ για όλα! Και για τα όμορφα και για τα άσχημα!!! ΠΑΟΚΑΡΑ».

Ο 31χρονος άσος πέτυχε 15 γκολ σε 36 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην τελική ευθεία της σεζόν και ο ΠΑΟΚ τον στερήθηκε σε πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Έτσι, μένει να φανεί αν οι Θεσσαλονικείς θα θελήσουν να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν από τον μεξικανικό σύλλογο ή θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εκεί όπου δεδομένα θα βρίσκονται και τη σεζόν 2026-27 ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και ο Ανέστης Μύθου. 

Το “ευχαριστώ” του Γιακουμάκη - “Και για τα όμορφα και για τα άσχημα”