Τη φανέλα του ΠΑΟΚ φόρεσε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζ Αζούλ.
Είναι αβέβαιο αν ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ μονιμοποιηθεί στην Τούμπα, ο ίδιος πάντως θέλησε να ευχαριστήσει τους «ασπρόμαυρους» με μια σχετική ανάρτηση στο instagram, «και για τα όμορφα και για τα άσχημα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά, το μήνυμα του Γιακουμάκη: «Μια ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Σας ευχαριστώ για όλα! Και για τα όμορφα και για τα άσχημα!!! ΠΑΟΚΑΡΑ».
Ο 31χρονος άσος πέτυχε 15 γκολ σε 36 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην τελική ευθεία της σεζόν και ο ΠΑΟΚ τον στερήθηκε σε πολύ σημαντικά παιχνίδια.
Έτσι, μένει να φανεί αν οι Θεσσαλονικείς θα θελήσουν να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν από τον μεξικανικό σύλλογο ή θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εκεί όπου δεδομένα θα βρίσκονται και τη σεζόν 2026-27 ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και ο Ανέστης Μύθου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο