Την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία του Άρη μπορεί να συνόδεψε η πεποίθηση ότι η παραμονή του εκεί θα ήταν με ημερομηνία λήξης, μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-2026, όμως, αυτός με τη δουλειά του επέβαλε την περαιτέρω παρουσία του. Μάλιστα, με νέο διετούς διάρκειας συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/5) η διοίκηση των “κίτρινων”.

Το ότι επέβαλε την παρουσία του στον “κίτρινο” πάγκο δεν είναι υπερβολή! Από την πρώτη μέρα κιόλας ημέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, στις 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, κάτι φώτισε στο Δασυγένειο και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μια μακρά περίοδος καταχνιάς φάνηκε ότι μένει πίσω.

Ο Γρηγορίου από το ξεκίνημα κιόλας έκανε ό,τι δεν έκανε ο προκάτοχός του, ο “πολύς” Μανόλο Χιμένεθ. Βάζοντας εξ αρχής τον εαυτό του κάτω από τον σύλλογο, του οποίου το μέγεθος έδειξε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι αναγνωρίζει και σέβεται, προσπάθησε να καταλάβει τις δυνατότητες των παικτών, να διαχειριστεί σωστά αυτούς και τα προβλήματά τους και να τους αφήσει να λειτουργήσουν με βάση την αξία τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο novasports.gr