Θέμα ημερών φαίνεται να είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιάκομπ Νέστρουπ, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
«Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Νέστρουπ, αυτή την στιγμή που μιλάμε οι περισσότερες πιθανότητες είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι μέχρι το σαββατοκύριακο θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο οι συζητήσεις, μένουν κάποια πράγματα ακόμα. Δεν έχει κλείσει όμως, οπότε πρέπει να περιμένουμε. Όλα δείχνουν ότι ο Δανός θα είναι η επιλογή. Ταυτόχρονα πρέπει να προχωρήσει και η αποχώρηση του Μπενίτεθ. Έχουν γίνει επαφές ήδη με τον Ισπανό. Η αποζημίωση του θα είναι μεταξύ 5,5 και 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έχουμε κάποια εξέλιξη», ήταν τα λόγια του επί του θέματος.
Διαβάστε επίσης...
Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως, μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή, το «τριφύλλι» θα προχωρήσει και τον σχεδιασμό του στα υπόλοιπα κομμάτια, όπως τις μεταγραφές.
Ο Δεσύλλας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχοντας τσεκάρει και την Αυστρία προηγουμένως.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο